default header

Testimonials

Mark van der Pal
Mark van der Pal, Cu4It
"Dick heeft op een effectieve en duidelijke wijze zekerheid gebracht in de toekomstige financiële situatie van een goede relatie van mij. Hierdoor zijn pensioenonzekerheden uit de wereld. Daarnaast zag Dick direct een paar financiële kansen die we nu verder aan het uitwerken zijn.

Dick is discreet, persoonlijk en zorgt voor een helder en goed financieel inzicht."
Jeroen Engelaer
Jeroen Engelaer, Proficiency
"Een tijdje geleden was de rentevaste periode op onze hypotheek afgelopen en de hypotheekverstrekker deed ons een erg oninteressant verlengingsvoorstel.

Daarop zijn wij naar Dick gestapt met de vraag of hij ons kon begeleiden bij de omzetting naar een andere hypotheekverstrekker. Uiteraard was dit mogelijk. Dick heeft en passant meteen even gecheckt of wij in het bezit waren van woekerpolissen en ons daar ook van af geholpen.

Wij hebben de contacten met Dick als zeer plezierig, betrokken en professioneel ervaren. Hij was transparant in datgene wat hij kon bieden en tegen welke prijs. Binnen enkele weken kwam hij met een onderbouwd voorstel voor een nieuwe hypotheek en heeft verder alles zeer naar tevredenheid voor ons geregeld.

Ik kan Dick zeer aanbevelen!"