Onze diensten

Onafhankelijk, persoonlijk financieel advies

Bij Financieel Adviesburo Kennemerland kunt u terecht voor hypotheekadvies, verzekeringen, vermogensbegeleiding, Financiële planning en beleggingsadvies. Veel van deze diensten zijn niet geheel op zichzelf staand: bij een hypotheek zijn ook vaak verzekeringen nodig en financiële planning. Daarom vinden wij het ook zo belangrijk dat wij u op al deze gebieden vakkundig en onafhankelijk kunnen adviseren.

Financieel advies in begrijpelijke taal

Tijdens het eerste, vrijblijvende gesprek, verdiepen wij ons in uw situatie en behoeften. Wij luisteren aandachtig en stellen gerichte vragen. Op basis van uw financiële gegevens maken we vervolgens een zorgvuldige analyse van uw financiële situatie. We beantwoorden niet alleen uw vragen, maar laten u ook nadenken over zaken waar u niet eerder bij heeft stil gestaan. We adviseren in begrijpelijke taal.

Voordat we vervolgens voor u aan de slag gaan, maken we duidelijke afspraken over de door u gewenste dienstverlening en de bijbehorende vergoeding. Voor het advies betaalt u eenmalig een bedrag. Vaak kan deze vergoeding worden meegefinancierd en ook is hij in veel gevallen fiscaal aftrekbaar. De hoogte van de vergoeding hangt af van uw persoonlijke situatie en de hoeveelheid werk voor ons.

Hier kunt u ons dienstverleningsdocument downloaden.

Contact opnemen

Financieel Adviesburo Kennemerland is aangesloten bij

 mijngeldzaken-brandinglogo.dsilogo advieskeuzelogo

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij een aantal samenwerkingen. Deze samenwerking hebben wij onder andere met Flexfront , en Solide Strategie

Jeroen Engelaer, Bedrijf: Proficiency
Wij hebben de contacten met Dick als zeer plezierig, betrokken en professioneel ervaren. Hij was transparant in datgene wat hij kon bieden en tegen welke prijs en heeft verder alles zeer naar tevredenheid voor ons geregeld.
Lees alle Testimonials