Financiële planning

Wilt u weten hoe u er financieel voor staat? Misschien wilt u eerder stoppen met werken, maar heeft u daar wel voldoende vermogen voor opgebouwd? Of wilt u een 2e huis kopen? Wat heeft dat voor gevolgen voor uw vermogen? Of wat te doen met schenkingen? Of heeft u wel voldoende opgebouwd voor de studiekosten van uw kinderen? En hoe zit het met uw pensioen?

Financieel Adviesburo Kennemerland uit Castricum helpt u graag met onafhankelijk financieel advies tegen een zeer gunstig tarief.

Hierom zijn wij een samenwerking aangegaan met mijngeldzaken.nl.
Grote of kleine financiële vraagstukken kunt u in de online advieskamer, vanachter uw pc, in een veilige omgeving stellen aan ons. Wij kijken tijdens het gesprek direct mee in uw dossier en beschikken over professionele software om u te adviseren. Zo kan in korte tijd veel en goed advies gegeven worden. Het advies wordt per minuut afgerekend (minimum van 15 minuten). Maar u kunt ook kiezen voor bepaalde adviesbundels.

Met deze online tool kunnen wij u dus hoogwaardig, onafhankelijk financieel advies bieden tegen een zeer scherpe prijs. De prijs is zo scherp omdat u vooraf zelf al uw gegevens al heeft ingevoerd en omdat het adviestraject online plaatsvindt. Dit bespaart ons, en ook u, veel tijd. Wij ontvangen geen provisie over de aangeboden producten en kunnen u (in tegenstelling tot bijvoorbeeld een bank) producten adviseren van verschillende aanbieders.

Contact opnemen

Maatschappelijke keuzes maken

Een voordeel van onafhankelijke adviseurs zoals FAB Kennemerland, is dat we toegang hebben tot financiële producten van allerlei aanbieders. Niet alleen van banken en verzekeraars maar ook rechtstreeks. Heeft u interesse in groene beleggingen? Of in maatschappelijk betrokken partijen? Dan houden wij daar in ons advies rekening mee.

Individueel pensioenadvies

We weten vaak niet welk besteedbaar inkomen we na ons pensioen hebben en of het genoeg zal zijn. Er zijn veel veranderingen bij pensioenfondsen, daarom is het voor u nu extra belangrijk om voldoende zicht te hebben op uw situatie. Wij helpen u graag met het maken van een pensioenplanning. Denk bijvoorbeeld aan een pensioenverzekering, lijfrenteverzekering of bankspaarrekening. En voor ondernemers bijvoorbeeld een pensioenvoorziening binnen de BV en vermogensopbouw in de privésfeer. Wij helpen u graag met uw pensioenplanning en de keuzes die u hierbij kunt maken.
Voor inzicht in uw pensioenopbouw verwijzen wij u graag naar deze website.

Heeft u verdere vragen over pensioenen of oudedagsvoorzieningen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Natasja Tak, bedrijf: Studio Woon&

Ik heb Dick leren kennen als een aardige en integere man met expertise op het gebied van onder andere pensioenen. Ik kan Dick dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die, net als ik, de bomen door het pensioenbos niet meer ziet en gewoon een helder advies wil hebben.

Lees alle Testimonials