Hypotheken

Wilt u een hypotheek afsluiten of oversluiten? Wij adviseren u graag wat in uw situatie de beste oplossing is.

Wij hebben contacten met bijna alle grote hypotheekverstrekkers van Nederland. Dit is anders dan bij bijvoorbeeld banken. Deze bieden uitsluitend hun eigen hypotheekproducten aan. En dat terwijl er zoveel andere mogelijkheden zijn die misschien veel beter bij uw persoonlijke situatie passen.

U kunt bij ons terecht voor de financiering van uw eerste woning. Maar ook als u groter, of misschien kleiner wilt gaan wonen of omdat u uw huidige hypotheeksituatie gewoon eens goed bekeken wilt hebben door een expert.

Er zijn vele situaties denkbaar waarbij uw huidige hypotheek niet meer afdoende is. Denk aan gezinsuitbreiding, een nieuwe baan, een eigen bedrijf starten of door onvoorziene veranderingen zoals scheiding. Ook met de rentewijzigingen is het vaak verstandig om uw hypotheek nog eens onder de loep te laten nemen. Misschien is het verstandig om uw hypotheek te laten oversluiten. Wij adviseren graag.

Contact opnemen

Een afspraak voor uw hypotheek is zo geregeld en het eerste gesprek is altijd vrijblijvend.

Voor nieuwe hypotheken kunt u, om in aanmerking te komen voor renteaftrek, alleen kiezen tussen een annuïteitenhypotheek en een lineaire hypotheek. Met beide hypotheekvormen is aan het einde van de looptijd de hypotheekschuld volledig afgelost.

Heeft u uw hypotheek echter al vóór 1 januari 2013 afgesloten dan heeft u te maken met het overgangsrecht. Dit betekent dat u ook nog steeds kunt kiezen voor alle andere voorkomende hypotheekvormen. Denk aan de aflossingsvrije hypotheek, de spaarhypotheek en de beleggingshypotheek.

Jeffrey en Valerie

Wij wilden een nieuwbouwhuis kopen en zochten iemand die ons advies kon geven, het was ons eerste huis, dus hoe alles in zijn werking ging was voor ons nog een vraag. Dick van Diepen gaf ons advies, leerde ons wat bij, zocht samen met ons naar de beste deal en hij was zakelijk maar ook persoonlijk! Precies wat wij zochten.

Lees alle Testimonials