Particuliere verzekeringen

Wij adviseren u graag over welke verzekeringen er echt nodig zijn. Er is van alles te verzekeren maar het is niet altijd nodig dit allemaal te doen. Elke persoonlijke situatie kan een verschillend wensenpakket aan verzekeringen opleveren. Daarom is het aan te raden om uw verzekeringen na te laten kijken als er een wijziging is ontstaan in uw situatie. Denk bijvoorbeeld aan huis kopen, geboorte kind, echtscheiding. Op onze website informeren wij u kort over de verschillende soorten verzekeringen.

Contact opnemen

Maar er is nog veel meer mogelijk en we kunnen ons goed voorstellen dat u toch even persoonlijk met ons uw situatie wilt doornemen. Dat is prima! Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Voor meer informatie over alle soorten verzekeringen kunt u ook terecht bij het verbond van verzekeraars.

Wouter den Harder, Bedrijf: Stijl Advocaten

Dick heeft mij geadviseerd bij het afsluiten van een verzekering. Duidelijk een expert op dit gebied met een goed gevoel voor je persoonlijke wensen. Zijn adviezen waren helder en transparant.

Lees alle Testimonials