Persoonlijke verzekeringen

Niet alleen uw bezittingen hebben verzekeringen nodig. Maar ook u. U kunt zomaar ziek worden, bij een ongeluk betrokken raken of ergens voor aansprakelijk worden gesteld. Ook kunt u zich verzekeren tegen ongevallen.

Overlijdensrisicoverzekering

Natuurlijk hoopt u dat u nog lang gezond blijft maar helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Als u overlijdt, komt er veel op uw nabestaanden af. Emotioneel, maar ook financieel. Door uw overlijden valt uw inkomen weg. Kunnen uw nabestaanden dan nog de dingen doen die ze nu gewend zijn?
Wij inventariseren graag met u hoe groot het eigen vermogen van u of uw partner is en bereken of dit groot genoeg is voor uw nabestaanden. Ook checken we of er in uw pensioenregeling en/of lijfrenteverzekering een partnerpensioen is opgenomen. Vervolgens checken we of u of uw partner recht heeft op een uitkering van de overheid via de Algemene nabestaandenwet (ANW). Hierna kunnen we berekenen of de uitkering(en) hoog genoeg zijn voor uw nabestaanden en adviseren wat u kunt doen als er een tekort is. Daarbij denken we aan een overlijdensrisicoverzekering.

Bij een overlijdensrisicoverzekering keert de verzekeraar een bedrag uit als u overlijdt vóór een bepaalde, vooraf bepaalde, datum. Zo kan uw partner met deze eenmalige uitkering ook na uw overlijden aan financiële verplichtingen voldoen, zoals betaling van de hypotheek, leningen en overige vaste lasten. Hoe hoog dit bedrag is, bepaalt u zelf of samen met ons.

Ziektekostenverzekering

Iedere volwassen Nederlander is verplicht een zorgverzekering af te sluiten met een basispakket. Deze basisverzekering dekt de kosten van medische behandeling voor bijvoorbeeld de huisarts, medisch specialisten, verloskundigen, ziekenhuisverblijf en geneesmiddelen. Kinderen tot achttien jaar zijn meeverzekerd op de polis van hun ouders. Voor zorg die niet in de basisverzekering zit, zoals uitgebreide fysiotherapie, of alternatieve geneeswijzen, kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. Dit is echter niet verplicht.

Contact opnemen

Aansprakelijkheidsverzekering (AVP)

Vaak denken mensen dat een aansprakelijkheidsverzekering verplicht is. Dat is niet zo maar wij raden u deze zeer belangrijke verzekering altijd aan. De AVP dekt de financiële gevolgen van een aansprakelijkheid van u, uw gezin en ook uw huisdieren voor schade aan goederen maar ook voor letselschade. De schade ontstaat vaak onbedoeld. Bijvoorbeeld u of uw kind beschadigd eigendommen van een ander of door uw schuld raakt iemand gewond. De schadeclaims kunnen heel hoog oplopen. Zonder verzekering is dat vaak niet te bekostigen.

Rechtsbijstandverzekering

Ontstaat er een geschil? Dan biedt een rechtsbijstandsverzekering uitkomst. U heeft recht op juridische bijstand door de jurist van een rechtsbijstandverzekeraar. Maar ook de kosten van inschakeling van externe deskundigen of advocaten vallen onder de dekking

Reisverzekering en annuleringsverzekering

Ook op vakantie kunnen er ongelukjes gebeuren. Het is verstandig om deze onvoorziene gebeurtenissen goed te verzekeren. Onder een reisverzekering vallen bijvoorbeeld kosten die gemaakt moeten worden voor speciaal vervoer naar huis als gevolg van een ongeval, maar ook het onvoorzien langer moeten blijven in een hotel of de kosten voor een reddingsactie. Er zijn diverse pakketten en dekkingsvormen mogelijk. Wij informeren u graag welke verzekering voor uw vakantie het meest geschikt is. En gaat u geregeld op reis? Dan is een doorlopende reisverzekering vast wat voor u.

Wilt u weten of u goed verzekert bent? Wij helpen u graag! Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.

Daniël Engelaer

Waar we vooral zeer tevreden over zijn is de fantastische communicatie met zijn kantoor, we werden constant op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ook als er niets te melden was, terwijl dit wel was verwacht, nam Dick even contact op om dit te melden.

Lees alle Testimonials