Onze Relaties

Advies op maat

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn willen wij graag weten wie u bent. Wij vertellen niet wat u moet doen. Dat bepaalt u zelf.

Wat wij doen is u aanmoedigen om na te denken over zaken die belangrijk zijn.

Misschien niet direct nu, maar wel in de toekomst. Wij luisteren naar uw verhaal zodat we erachter kunnen komen in welke situatie u zit. Heeft u bijvoorbeeld voorzieningen voor als er iets gebeurt? Of voor dat wat u wilt bereiken? Ook zullen we u vragen stellen. Over hoe u dingen ziet en inschat. En vanuit onze deskundigheid, als financieel experts, zullen we u bijstaan en adviseren. Kortom, voordat wij u een goed advies op maat kunnen geven willen wij graag weten wie u bent.

Contact opnemen

Bent u ondernemer? Ook dan geven wij u graag financieel advies.

Wij ontzorgen u bij alle vermogensvraagstukken. Denk hierbij aan uw pensioenopbouw, uw hypothecaire financiering of uw vermogensoverdracht. Maar ook verzorgen wij graag al uw zakelijke verzekeringen. We zorgen voor een duidelijk overzicht gebaseerd op uw persoonlijke wensen. Dit zal u veel tijd, en kostenbesparingen, opleveren en bovenal de rust dat alles goed geregeld is.

Jeroen Engelaer, Bedrijf: Proficiency
Wij hebben de contacten met Dick als zeer plezierig, betrokken en professioneel ervaren. Hij was transparant in datgene wat hij kon bieden en tegen welke prijs en heeft verder alles zeer naar tevredenheid voor ons geregeld.
Lees alle Testimonials