default header

Testimonials

Daniël Engelaer
Daniël Engelaer
Dick heeft ons begeleid tijdens de aankoop van ons eerste huis. Hierbij heeft Dick zich goed ingeleefd in onze situatie en persoonlijke wensen, ons hier over na laten denken, om vervolgens tot een goed advies te komen.

Omdat dit belangrijk voor ons was, heeft hij in ontzettend korte tijd de hypotheek rondgemaakt. Tegelijkertijd werd alle tijd genomen om ons in heldere taal, alles goed uit te leggen.

Waar we vooral zeer tevreden over zijn is de fantastische communicatie met zijn kantoor, we werden constant op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ook als er niets te melden was, terwijl dit wel was verwacht, nam Dick even contact op om dit te melden.
Wat ook erg prettig is dat we bij Dick altijd terecht konden op het moment dat wij daar tijd voor hadden, in ons geval in de avonduren.

Kortom we zijn meer dan tevreden over de geleverde service en bevelen Dick van harte aan!
Wouter den Harder
Wouter den Harder, Stijl Advocaten
Dick heeft mij geadviseerd bij het afsluiten van een verzekering. Duidelijk een expert op dit gebied met een goed gevoel voor je persoonlijke wensen. Zijn adviezen waren helder en transparant. Binnen no-time was de nieuwe verzekering rond.
Natasja Tak
Natasja Tak, Studio Woon&
Ik heb Dick van Diepen van Financieel Adviesburo Kennemerland onlangs benaderd voor een helder pensioenoverzicht.

Dick heeft mij een heel duidelijk en compleet rapport overhandigd waarin voor elke situatie tot op de euro nauwkeurig staat aangegeven wat ik ontvang aan pensioen. Helder en eenvoudig!

Ik heb Dick leren kennen als een aardige en integere man met expertise op het gebied van onder andere pensioenen. Ik kan Dick dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die, net als ik, de bomen door het pensioenbos niet meer ziet en gewoon een helder advies wil hebben.
Marja Lisette Harrijvan
Marja Harrijvan, Harrijvan Coaching
Ook ik had mijn verzekeringen bij verschillende aanbieders afgesloten waardoor ik geen advies kreeg. Dat geeft extra risico’s namelijk te veel te weinig verzekerd of niet verzekerd. Na 2 korte gesprekjes met Dick heeft alles weer samenhang, krijg ik advies en ben ik dus optimaal verzekerd.
Tot mijn verrassing ben ik MET ADVIES bij Dick juist GOEDKOPER uit!

Dat gun ik iedereen; integer en persoonlijk advies,
voordeel en zekerwetendathetgoedzit !

Dick hartelijk dank!
Mark van der Pal
Mark van der Pal, Cu4It
"Dick heeft op een effectieve en duidelijke wijze zekerheid gebracht in de toekomstige financiële situatie van een goede relatie van mij. Hierdoor zijn pensioenonzekerheden uit de wereld. Daarnaast zag Dick direct een paar financiële kansen die we nu verder aan het uitwerken zijn.

Dick is discreet, persoonlijk en zorgt voor een helder en goed financieel inzicht."
Jeroen Engelaer
Jeroen Engelaer, Proficiency
"Een tijdje geleden was de rentevaste periode op onze hypotheek afgelopen en de hypotheekverstrekker deed ons een erg oninteressant verlengingsvoorstel.

Daarop zijn wij naar Dick gestapt met de vraag of hij ons kon begeleiden bij de omzetting naar een andere hypotheekverstrekker. Uiteraard was dit mogelijk. Dick heeft en passant meteen even gecheckt of wij in het bezit waren van woekerpolissen en ons daar ook van af geholpen.

Wij hebben de contacten met Dick als zeer plezierig, betrokken en professioneel ervaren. Hij was transparant in datgene wat hij kon bieden en tegen welke prijs. Binnen enkele weken kwam hij met een onderbouwd voorstel voor een nieuwe hypotheek en heeft verder alles zeer naar tevredenheid voor ons geregeld.

Ik kan Dick zeer aanbevelen!"