Over ons

Over Financieel Adviesburo Kennemerland & Dick van Diepen

Financieel adviesburo Kennemerland, adviseur Dick van Diepen

Financieel Adviesburo Kennemerland is in 1995 in Castricum opgericht door Dick van Diepen.

 

 

Contact opnemen

Na mijn militaire dienst bij de Marechaussee leek de hospitality branche mij mooi om in te gaan werken. Echter, na een seizoen op een rijnboot, bleek de Hogere Hotelschool wat te prijzig en daarom koos ik voor de opleiding tot verpleegkundige. Via hartbewaking, intensive care en afdelingsstaf kwam ik als hoofd verpleging/verzorging en waarnemend directeur van Huize De Boogaert weer terug in Castricum. Daar heb ik mijn lieftallige echtgenote, José Schoorl, ontmoet. Samen hebben wij twee dochters. Sue werkt als accountmanager bij Htel in Amsterdam en Britt is psycholoog en begeleidt jonge mensen.

In 1989 besloot ik om de gezondheidszorg te verlaten. Na diverse opleidingen (bij onder meer een onderdeel van Nationale Nederlanden) en het behalen van alle benodigde vakdiploma’s ben ik in 1995 gestart met FAB Kennemerland. Ik vind het een groot goed om mensen verder te mogen helpen bij financiële vraagstukken.

Om fit te blijven ben ik 5 maal per week s’ morgens vroeg op strand. Jammer genoeg niet meer met Bowie, 10 jaar onze hond “uit het asiel”. Rennen, rekken en strekken en het hele jaar door in zee zwemmen zou ik niet graag willen missen! Daarnaast heb ik samen met José een fruit- en groentetuin (400m2). We bewerken deze biologisch en bemesten voornamelijk met zeewier.

Ik vind het geweldig om mensen te helpen met grote en kleine financiële vraagstukken. Of het nou gaat om een starter die een hypotheek nodig heeft of een vijftiger die wil weten of hij wel voldoende pensioen heeft opgebouwd, wij gaan altijd voor persoonlijke aandacht en onafhankelijk advies.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van FAB Kennemerland? Kijk dan bij onze diensten. Wilt u een afspraak maken? Dat kan hier.

Jeroen Engelaer, Bedrijf: Proficiency
Wij hebben de contacten met Dick als zeer plezierig, betrokken en professioneel ervaren. Hij was transparant in datgene wat hij kon bieden en tegen welke prijs en heeft verder alles zeer naar tevredenheid voor ons geregeld.
Lees alle Testimonials