Verzekeringen

Verzekeringen voor particulieren

Bij goed financieel advies hoort ook het adviseren over verzekeringen. Een overlijdensrisicoverzekering bijvoorbeeld bij het afsluiten van een hypotheek. Maar wat dacht u van een woonhuisverzekering? Of inboedelverzekering?

Verzekeringen voor ondernemers

Onze zakelijke klanten adviseren we ook graag over de risicoverzekeringen die nodig zijn om met een goed gevoel een bedrijf te kunnen runnen. Doordat wij zaken doen met verschillende verzekeringsmaatschappijen kunnen wij u onafhankelijk adviseren en hierdoor altijd een passende verzekering voor u regelen. En mocht er schade ontstaan, dan staan we meteen voor u klaar om de schade zo vlug en goed mogelijk af te handelen.

Contact opnemen

Wilt u weten of uw verzekeringsportefeuille nog in orde is? Of heeft u een vraag over verzekeringen? Wij helpen u graag! Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak. Wij verwijzen u graag naar ons dienstverleningsdocument.

Wouter den Harder, Bedrijf: Stijl Advocaten

Dick heeft mij geadviseerd bij het afsluiten van een verzekering. Duidelijk een expert op dit gebied met een goed gevoel voor je persoonlijke wensen. Zijn adviezen waren helder en transparant.

Lees alle Testimonials