Zakelijke verzekeringen

Bent u ondernemer dan heeft u zakelijke verzekeringen nodig. Welke verzekering u nodig heeft hangt af van wat voor soort bedrijf u heeft. Wij helpen u graag met het in kaart te brengen van de mogelijke risico’s die u loopt en de verzekeringen die ervoor af te sluiten zijn.

Op onze website informeren wij u kort over de meest voorkomende zakelijke verzekeringen. Maar er is nog veel meer mogelijk en we kunnen ons goed voorstellen dat u toch even persoonlijk met ons uw situatie wilt doornemen. Dat is prima! Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Aansprakelijkheidsverzekering

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt de schade die ontstaat aan derden of aan eigendommen van derden tijdens de uitoefening van uw werk. Afhankelijk van uw beroep zijn er verschillende types verzekeringen, denk aan een productaansprakelijkheidsverzekering of een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Wij informeren u natuurlijk graag welke aansprakelijkheidsverzekering voor u van toepassing is.

Vervoer

Als ondernemer heeft u wellicht een auto van de zaak, bestelauto, vrachtauto, heftruck of ander motorrijtuig. Deze kunt u verzekeren. Maar wist u dat u ook de goederen die u transporteert kunt verzekeren met een goederentransportverzekering?

En, als u uw werknemers een auto van de zaak laat gebruiken dan dient ook dat goed verzekert te zijn.

Contact opnemen

Bedrijfspand & eigendommen

Net als bij een particulier heeft u als ondernemer ook verzekeringen nodig voor uw bedrijfspand (bij eigendom) en voor de inventaris. Heeft u uw bedrijfspand gehuurd dan is het verstandig om te checken welke verzekeringen al door de verhurende partij zijn geregeld. Over het algemeen heeft u als huurder nog wel zelf een inventarisverzekering nodig en soms ook een computerverzekering en/of elektronica verzekering.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als ondernemer is het heel verstandig om u te verzekeren voor arbeidsongeschiktheid. De beste manier om u tegen arbeidsongeschiktheid te verzekeren is door middel van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Wij bekijken samen met u welke risico’s u loopt, wat uw leefomstandigheden zijn en wat voor verzekering voor u nodig is.

Naast deze verzekeringen zijn er ook nog diverse verzekeringen die u kunt afsluiten als u personeel heeft, bijvoorbeeld een collectieve ongevallenverzekering, een bedrijfsrechtsbijstandverzekering, bedrijf continuïteit verzekering of een ziekengeldverzekering.

Financieel Adviesburo Kennemerland informeert u graag verder. Wij verdiepen ons in uw bedrijf zodat u op de juiste manier verzekerd bent. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Marja Harrijvan, bedrijf: Harrijvan Coaching

Dat gun ik iedereen; integer en persoonlijk advies,
voordeel en zekerwetendathetgoedzit !

Lees alle Testimonials