Vermogensbegeleiding

Zekerheid in onzekere tijden

“Als wij onze klanten kunnen helpen om hun dromen, doelen en verwachtingen in kaart te brengen, gedurende het ontwerpen van een financiële planning, dan kunnen we helpen om de financiële vrijheid te creëren die onze klanten willen in hun leven. Op deze wijze kunnen we ons optimaal richten op de rol die wij het liefst vervullen: u op financieel gebied helpen uw dromen en doelen te bereiken.” Dick van Diepen

Het leven is geen repetitie!

U kunt maar één keer alles uit uw leven halen. Wij helpen persoonlijk met een zeer toegewijd team van mensen een kleine en geselecteerde groep van klanten om de financiële huishouding dusdanig in te regelen dat u kunt waarmaken waar het eigenlijk over gaat. Datgene doen waar u goed in bent en plezier in heeft, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw geld opraakt. Wij hebben een andere manier van werken dan u gewend bent van de meeste financiële adviseurs. Wij vertellen u de waarheid over uw geld!

Het plannen voor morgen begint vandaag

Het op de juiste wijze ontwikkelen van uw vermogen is onlosmakelijk verbonden aan de levenswensen en doelen die u heeft. Het is niet iedereen gegeven om verstand te hebben van alle financiële zaken. Wij zijn graag uw coach op dit gebied. Eerlijk en misschien zelfs een tikkeltje eigenwijs. Bij FAB Kennemerland bieden we een fundamenteel ander type vermogensbegeleiding. We bieden een financiële planning die alle aspecten van uw leven meeneemt; dat rekening houdt met uw hoop, uw angsten en uw vermogenswensen. Samengevat: wij bieden u een vorm van financiële planning die u de controle geeft!

Hoe kan jullie vermogensbegeleiding mij helpen?

Simpel gezegd: echte financiële planning kan u helpen om “wat als?” te veranderen in heldere antwoorden. Wij zijn experts om u te helpen schetsen hoe een ideale toekomst er uit moet zien en hoe u die het best kunt bereiken. Daarbij realiseren we ons terdege dat het leven veel rijker is dan geld alleen!

Waarom wij ‘anders’ zijn?

Onze benadering van financiële planning is verfrissend, zeer effectief en heel simpel: we luisteren naar u! Samen bieden de adviseurs van FAB Kennemerland ruim 50 jaar financiële kennis en ervaring. We willen graag met klanten omgaan zoals we ook met ons eigen financiële leven omgaan: zorgvuldig, betrokken, deskundig en bestendig. Wij kiezen voor een levenslange financiële planningsrelatie met een beperkte groep klanten. Dan moet je wel bij elkaar passen. Daarom beginnen we eerst met een uitgebreide wederzijdse kennismaking en inventarisatie voordat we over uw geld praten. Als u klant wordt van ons unieke FAB Vermogens Begeleiding™, dan bent u verzekerd van de toewijding van een betrokken en deskundig team die de beschikking heeft over de modernste processen en instrumenten om uw financiële plan in kaart te brengen, en ook op de juiste koers te houden. In goede en minder goede tijden.

“Onze grootste levenszorgen waren voorbij”

Piet en JeanineWe dachten altijd dat we niet genoeg hadden en waren altijd bezig om een wedstrijd te winnen, totdat de adviseurs van FAB Kennemerland ons konden laten zien dat we ons geen zorgen hoefden te maken. We hebben inmiddels een wereldreis gemaakt en hebben de geruststelling dat we voor onze kinderen een hele stevige solide financiële basis hebben gecreëerd. We voelen beiden de rust om niet meer te hoeven jagen en hebben een mooie balans tussen werk en genieten!

Piet en Jeanine

Contact opnemen

Net als u willen we simpele antwoorden op complexe vragen. Is dat teveel gevraagd?

Wij denken van niet! Onze klanten hebben allen unieke omstandigheden en hebben zeer diverse achtergronden. Toch hebben ze één ding gemeen: ze willen duidelijkheid krijgen over hun financiële toekomst. Het is juist deze expertise die wij u bieden, waarbij we een ‘script’ ontwerpen hoe we die gewenste financiële toekomst samen met u kunnen bereiken. En om dit te doen gebruiken we een van de meest verwaarloosde technieken in het vak van financieel advies: we luisteren naar u!

Een aantal van de vragen die onze klanten bezighoudt:

  • ✓ Kan ik mijn financiën (weer) op orde krijgen?
  • ✓ Kan ik zo blijven leven zonder dat het geld ‘op raakt’?
  • ✓ Kan ik me überhaupt permitteren om te stoppen met werken?
  • ✓ Hebben we genoeg geld om onze kinderen te laten studeren?
  • ✓ Kan ik het me veroorloven om minder te gaan werken?
  • ✓ Wat zijn de consequenties als de hypotheekaftrek verdwijnt?
  • ✓ Wie kan ik vertrouwen om me door deze gecompliceerde vraagstukken heen te loodsen?

Wij kunnen u helpen met gevoel van financiële vrijheid te bereiken dat u zoekt.

Met FAB Vermogens Begeleiding™ is de cirkel rond:

Ons financieel planningsproces is gecreëerd voor individuele mensen, stellen en families. We bieden u een vergelijkbare service als de ´Family Wealth Offices´ van private banks, maar voegen daar een hoge mate van persoonlijke aandacht aan toe tegen een fractie van de instapgrenzen die vaak door dergelijke instellingen worden gehanteerd.

Fab cirkel

Wij geloven dat de onderstaande drie kritische factoren onze diensten onderscheidend van anderen:

Relatie gedreven.
Wij zijn gericht op een levenslange samenwerking met een beperkte groep van klanten en niet op eenmalige verkoop van financiële producten of diensten.

Diensten op basis van een vaste jaarlijkse fee.
We zijn er op gebrand om een onpartijdige financiële levensplanning te leveren door een vaste fee te rekenen voor onze diensten. Zo kunnen we u altijd van dienst zijn. Wij geloven dat iedere vorm van commissie of provisie voor het verkopen van producten een onafhankelijke samenwerking en advies in de weg staan. De meeste adviseurs in Nederland werken op commissiebasis. Ze moeten dus iets ´verkopen´ aan een klant. In onze ervaring is het aanschaffen van een financieel product niet altijd de beste oplossing. Misschien is de beste oplossing wel het aflossen van een stuk schuld in plaats van het aangaan van verdere financiële verplichtingen. Wij vertellen u graag de waarheid over uw geld! Wij hebben een heldere en simpele wijze van beloning: een vaste jaarlijkse fee voor uw begeleiding. Als u meer wilt weten over de kosten, dan kunt u een fee schema bij ons opvragen.

Professioneel Netwerk.
Wij willen u helpen in alle aspecten van uw financiële huishouding. Daarin werken we samen met andere gespecialiseerde financiële professionals als vermogensbeheerders, notarissen en accountants. Wij geloven dat onze benadering van financiële levensplanning van grote waarde is voor u en uw familie en zouden het zeer waarderen als u een afspraak met ons maakt voor een eerste kennismaking.

Natasja Tak, bedrijf: Studio Woon&

Ik heb Dick leren kennen als een aardige en integere man met expertise op het gebied van onder andere pensioenen. Ik kan Dick dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die, net als ik, de bomen door het pensioenbos niet meer ziet en gewoon een helder advies wil hebben.

Lees alle Testimonials